Am deschis in 2013 din dorinta de a oferi celor din jur calatorii pe care sa le traiasca din plin si sa le povesteasca cu drag celor din jur!

Agentia de turism Agenius Travel Center este formata din oameni care iubesc calatoriile, calatoresc si au experienta in domeniul turismului de peste 10 ani.

Oferim vacante peste tot in lume si totodata si servicii de Business Travel companiilor mici, medii si mari dar si antreprenorilor.

Specialitatea noastra este in “tailor made travels”, adica acele calatorii realizate conform dorintelor tale, special pentru tine!

Daca te-ai saturat de vacantele care seamana unele cu altele sau de cele in care nu ajungi in locurile pe care le doresti cu adevarat sau nu reusesti sa faci activitatile pe care le doresti inseamna ca este timpul pentru o vacanta personalizata. Daca iti doresti sa ai parte de o vacanta plina de aventura, activitati diverse sau pur si simplu sa stai la soare sau pe un varf de munte sa te relaxezi, consultantii nostri de turism iti stau la dispozitie cu toate informatiile.

Cum functionam? In primul rand ne cunoastem, stam putin de vorba si afla care este dorinta ta pentru vacanta urmatoare. Conform discutiei iti vom pregati cateva propuneri care sa se potriveasca cu ce doresti sa faci in urmatoarea vacanta.

Iubim detaliile pentru ca si noi suntem calatori si stim ca in detalii sta calitatea unui serviciu.

Valorile dupa care ne ghidam

Misiunea noastra

Inovatie

Open minded

Dedicare pentru clienti

Pasiune

Profesionalism

Integritate

Misiunea noastra este sa iti fim alaturi in indeplinirea unui vis: acela de a avea vacanta perfecta!

Credem ca ce este facut din pasiune este facut cel mai bine, de aceea suntem o echipa ce punem suflet in fiecare cerinta care ne este adresata.