fb-ads-1Harbin este unul dintre cele mai reci locuri din China, temperaturile putand ajunge pana la -35 de grade celsius. Aici are loc an de an cel mai mare festival de gheata din lume, festival ajuns acum la cea de-a 32-a editie. Acesta incepe pe 5 ianuarie 2016 si ai ocazia sa ajungi si tu in aceasta lume de basm. Daca esti iubitor al zapezii trebuie sa ajungi in Harbin macar o data in viata! Pe perioada festivalului te vei simti ca intr-un adevarat oras de gheata, intr-o lume de basm in care vei putea admira opere de arta gigantice realizate cu mare maiestrie din blocuri de gheata. Pregateste-ti bagajele si vino si tu cu noi in Harbin. Vei avea ocazia sa participi la activitatile festivalului, precum:

 • Sun Island International Sculpture Art Expo: aflata pe cealalta parte a raului Shonghua fata de oras, Sun Island este o zona recreationala in care sunt expuse sculpturi de gheata imense.
 • Ice and Snow World: zona deschisa pe timpul noptii in care ai ocazia de a admira cladiri din gheata in marime naturala. Cladirile sunt iluminate iar pentru realizarea acestora s-au folosit blocuri imense de gheata care provin din raul Songhua. Astazi Ice And Snow World este cea mai cunoscuta atractie de iarna din lume si, pe langa faptul ca poti admira jocul luminilor proiectate pe sculpturile de gheata, poti participa la una din activitatile culturale care au loc aici pe perioada festivalului sau te poti bucura de sporturile de iarna.
 • Harbin Ice Lantern Show: daca in trecut felinarele de gheata erau folosite pentru a ilumina zonele de pescuit pe timpul noptii pentru pescarii de la raul Songhua, in timp, acestea au inceput a fi folosite ca decoratiuni asezate in fata portilor, iar astazi sunt considerate a fi o forma de arta in Harbin.
 • Siberian Tiger Park: vei avea ocazia sa vezi tigri siberieni si sa te plimbi (in conditii de siguranta) in parcul cu nu mai putin de 600 de tigri. Dintre toate experientele de calatorie din Harbin aceasta este cea mai incitanta si apreciata de publicul numeros care ajunge aici in fiecare an.

3 Motive pentru a ajunge la Festivalul de Gheata din Harbin:

 • Aici are loc anual una din cele mai importante 3 competitii de sculptura in gheata din lume (celelalte doua au loc in Alaska si Canada).
 • Peste 15.000 de oameni talentati in sculptura participa la acest eveniment in perioada de iarna. Rezultatul este unul spectaculos!
 • Te vei simti ca intr-un castel de gheata si te vei bucura de o multime de activitati cu si despre zapada si gheata.

Perioada: 03 – 09.01.2016

TARIF:

de la 2590 euro / persoana in camera dubla / pachet

Servicii incluse:

 • Bilet de avion Bucuresti – Harbin si retur
 • Taxele de aeroport
 • 3 nopti cazare in camera dubla standard la Hotel Shangri-la Harbin 5*in Harbin
 • 2 nopti cazare la Hotel Yabuli International Convention & Exhibition Center 5* in Yabuli
 • Mese: Mic dejun in fiecare zi, cina din data de 4 ianuarie si mesele de pranz din datele 5 si 6 ianuarie
 • Toate transferurile mentionate in program
 • Vizitele la obiectivele turistice mentionate in program
 • Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse

Tariful nu include:

 • Cheltuieli personale
 • Celelalte mese care nu sunt mentionate in program
 • Intrarile la obiectivele turistice(altele decat cele mentionate in program)
 • Inchirierea echipamentului de ski sau a altor activitati sportive la fata locului
 • Taxa de Viza (240 lei/persoana)

Termene si conditii organizatorice:

 1. Inscrierile pentru acest program se fac pana pe 27.11.2015 deoarece pentru vizitarea acestei destinatii este nevoie de obtinerea unei vize turistice. Perioada minima necesara pentru obtinerea vizei este de 14 zile.
 2. Agentia de turism Agenius Travel va face tot posibilul sa iti faciliteze obtinerea vizei pentru China, fara a garanta obtinerea acesteia. Agentia se poate ocupa cu depunerea documentatiei necesare pentru obtinerea vizei insa in functie de raspunsul celor de la Ambasada Chinei este posibil sa fie nevoie si de prezenta ta. Acest lucru se va stabili punctual in fiecare caz in parte.
 3. Calatoria la Festivalul de Gheata din Harbin este gandita pentru un grup de minim 10 persoane.
 4. In cazul in care se vor strange 10 persoane participante pana la data de 27.11.2015, grupul va beneficia de un BONUS din partea agentiei Agenius Travel: trimiterea unui reprezentant de grup din Romania in calitate de ghid insotitor.
 5. In cazul in care se vor inscrie mai putin de 10 persoane pana la data de 27.10.2015, calatoria ramane asa cum este descrisa mai sus cu mentiunea ca grupul format nu va beneficia de insotitor de grup din Romania ci va beneficia de serviciile unui ghid local in China vorbitor de limba engleza, ghid care va prelua persoanele participante la program la sosirea in aeroportul din Harbin.
 6. Detaliile legate de orarul de zbor vor fi furnizate ulterior, fiecarui participant in parte.

Termene si conditii de plata:

 1. Tariful este de 2590 euro/persoana/pachet de servicii.
 2. Tariful este final insa acesta poate suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion.
 3. Tariful este exprimat in euro/ persoana /sejur iar cazarea se face in camera dubla.
 4. Tariful unei camere single este disponibil la cerere.
 5. Plata se face in euro sau in lei (la cursul BNR + 2% din ziua platii).
 6. Odata cu inscrierea in programul tuirstic se va face plata integrala a pachetului de servicii.

Additional information

Durata7 zile
LunaIanuarie
LocalizareHarbin
DestinatieChina
Tip transportAvion

Povestea ta de 7 zile la Festivalul de Gheata din Harbin, China suna cam asa…

1

Duminica, 03.01.2016 Plecare din Bucuresti si sosire in Harbin

Plecare din aeroportul Henri Coanda din Bucuresti. Calatoria cu avionul include doua escale.

2

Luni, 04.01.2016 Sosire in Harbin

Datorita distantei parcurse si diferentei de fus orar sosirea in Harbin are loc in data de 4 ianuarie. Aici te vei intalni cu ghidul local si se va face transferul la hotel.

Restul zilei este rezervat odihnei. Cina este inclusa iar cazarea se va face la Shangri-la Hotel Harbin 5*.

3

Marti, 05.01.2016 Vizite la: Sun Island International Snow Sculpture Art Expo, Siberian Tiger Park, Ice and Snow World

Dupa micul dejun plecam spre Sun Island International Snow Sculpture Art Expo. Expozitia este de renume mondial, aici se expun toate tipurile de sculpturi de catre artisti din toata lumea. Poti “gusta” astfel cultura din diferite tari.

Dupa amiaza va fi petrecuta in Siberian Tiger Park unde vei avea ocazia sa vezi indeaproape tigri siberieni si sa te plimbi (in conditii de siguranta) in parcul cu nu mai putin de 600 de tigri. Dintre toate experientele de calatorie din Harbin aceasta este cea mai incitanta si apreciata de publicul numeros care ajunge aici in fiecare an.

Spre seara vom ajunge la Ice and Snow World – este un tinut magic atat pe timp de zi cat si de noapte si este cea mai cunoscuta zona a festivalului de gheata din Harbin. Vei avea ocazia de a admira sculpturile de gheata gigantice realizate cu mult talent de catre sculptorii care participa astfel la una dintre cele mai mari 3 competitii internationale, dar si spectacolul oferit de felinarele de gheata. Totodata aici vei gasi o multime de activitati sportive pe care le vei putea incerca.

In cursul serii se va face transferul la Shangri-la Hotel Harbin 5*.

4

Miercuri, 06.01.2016 Stalin Park, Winter Swimming Performance, Jile Temple, St. Sofia Church, Central Street, Zhaolin Park Ice Lantern Fair

In prima parte a zilei ajungem la Stalin Park care astazi este o dovada a prieteniei dintre cele doua cele mai mari state comuniste la vremea respective.

Pe parcursul zilei ajungem la raul Shonghua unde vom avea ocazia sa vedem un spectacol de inot in apa inghetata. In China innotul in apa raului Shonghua pe timp de iarna este o activitate obisnuita pentru locuitori si o atractie principala pentru vizitatori.

Partea a doua a zilei o vom petrece in Harbin: vom ajunge la Jile Temple, la Biserica Sfanta Sofia, cea mai mare biserica ortodoxa din Orientul Indepartat si ne vom plimba prin centrul orasului pentru a-i cunoaste istoria si cultura.

In cursul dupa amiezii se face transferul catre Ice Lantern Show in Zhaolin Park. Aici vei gasi constructii de gheata care au in interior leduri colorate.

Seara se face transfer inapoi la Shangri-la Hotel 5*, Harbin.

5

Joi, 07.01.2016 Yabuli Ski Resort

Dupa doua zile pline cu vizite este timpul pentru relaxare. In aceasta dimineata, dupa micul dejun, se va pleca spre statiunea de ski Yabuli Ski Resort, cea mai mare si mai cunoscuta statiune de ski din China. Aici vei gasi cele mai cunoscute scoli de ski si totodata cel mai mare centru de training pentru ski alpin din China.

Yabuli Ski Resort se afla la 3 ore de mers fata de Harbin si vom avea transferul inclus pana la destinatie. Vom petrece restul zilei la ski sau alegand alte sporturi de iarna ce sunt disponibile la fata locului.

Cazarea este asigurata la Hotel Yabuli International Convention & Exhibition Center 5* in Yabuli Ski Resort.

6

Vineri, 08.01.2016 Yabuli Ski Resort

Dupa micul dejun vom petrece o zi intreaga pe partiile din Yabuli si vom explora fiecare coltisor al statiunii.

Cazare la Hotel Yabuli International Convention & Exhibition Center 5* in Yabuli Ski Resort.

7

Sambata, 09.01.2015 Plecare spre Bucuresti

Mic dejun si transfer la aeroportul din Harbin. Zborul include doua escale si se ajunge in Bucuresti in dimineata zilei de 10 ianuarie 2015.

fb-ads-1
3 (1)
4
The-Ice-and-Snow-Festival-Harbin-China-Image