Ce este Travel Caffe?

travel-caffe-transparent-800pxTravel Caffe este comunitatea celor care iubesc sa calatoreasca si sa povesteasca despre calatoriile lor.

Daca iti place sa descoperi lucruri noi, sa cunosti traditii si obiceiuri din tari mai apropiate sau mai indepartate, sa stai de vorba cu oamenii locului atunci cand ajungi la destinatie si sa descoperi viata prin ochii lor, sa te relaxezi sau sa te bucuri de o multime de activitati in vacante, sa petreci timp in natura, sa savurezi mancarurile si bauturile locale, sa cunosti cultura locurilor pe care le intalnesti, sa explorezi atat locuri binecunoscute, cat si zone mai putin batute de piciorul omului, sa cuceresti muntii sau adancurile marilor si oceanelor, sa ajungi in locurile mult visate sau sa faci inconjurul Pamantului (in cate zile vrei tu), atunci te invitam sa faci parte din comunitatea oamenilor care iubesc calatoriile si au ce povesti, Travel Caffe.

De ce sa faci parte din Travel Caffe?

Travel Caffe este locul pe care ai sa il indragesti pe zi ce trece mai mult, iar in scurt timp de cand ne-ai cunoscut vei gasi mai multa inspiratie de calatorie decat ai avut in ultimii 10 ani!

Pentru ca vrem ca Travel Caffe sa fie o comunitate de calatorii asa cum nu mai exista in Romania, punem mare pret pe povestile autentice din calatorii si pe intalnirile reale, offline, pe care sa le avem cu totii.

Astfel, Travel Caffe este un fel de “cafenea de calatoriicu intalniri lunare, la o cafea, o prajitura sau un pahar de vorba. Spune-i cum vrei tu si hai sa ne vedem sa povestim despre cele mai arzatoare vise legate de vacante si calatorii!

Pentru inceput intalnirile au loc in Bucuresti, in diferite locatii in fiecare luna. Locatiile vor fi anuntate in prealabil asa ca daca vrei sa intri in comunitatea Travel Cafe inscrie-te pe formularul de mai jos pentru a afla primul despre urmatoarea intalnire.

Pe masura ce ne facem mari, daca vom avea solicitari si din alte orase sa facem astfel de intalniri, vom face sa fie bine si vom merge si acolo. Pentru astfel de solicitari asteptam un semn de la tine pe adresa: travelcaffe@ageniustravel.ro

Afla noutatile Travel Caffe

Cine se poate inscrie?

Pot deveni membri ai comunitatii:

 • orice persoana care calatoreste cel putin o data pe an si care isi doreste sa calatoreasca mai mult.
 • persoane care doresc sa cunoasca si alti calatori de la care sa se inspire: fie asupra unei destinatii, fie asupra unui tip de calatorie sau a unor activitati
 • persoane carora le place sa povesteasca despre calatoriile lor
 • bloggeri de travel, fotografi (de calatorie), autori, povestitori. Daca iti place sa calatoresti si ai gasit o modalitate de a transmite asta si celorlalti, poti deveni oricand membru al Travel Caffe.
 • studenti care doresc sa cunoasca mai multe despre destinatii
 • specialisti in domeniu: consultanti de turism, ghizi de turism, antreprenori in turism

In cadrul Travel Caffe ai ocazia:

 • sa participi la intalniri organizate numai pentru membrii comunitatii (cate 1 intalnire pe luna)
 • sa aduci un prieten cu tine (poate va dori sa intre si el in comunitate)
 • in cadrul acestor intalniri iti vei gasi inspiratia de calatorie in povestile celorlalti, vei descoperi tipuri de calatorie la care nu ai visat pana acum si vei avea ocazia ca intr-o zi sa le faci si tu!
 • in cadrul acestor intalniri ai ocazia de a povesti chiar tu despre experienta ta de calatorie (despre un subiect anume)
 • Ai parte de discounturi si oferte speciale ale agentiei Agenius Travel , oferte disponibile numai pentru Travel Caffe
 • vei putea participa la anumite excursii special organizate pentru Travel Caffe de catre Agenius Travel, agentia de turism care a initiat aceasta “cafenea de calatorii”
 • vei primi lunar inspiratie de calatorie prin newsletterul dedicat comunitatii de travel

Intrarea in Travel Caffe nu implica niciun cost. Implica numai dorinta de a veni sa stai la povesti o data pe luna alaturi de alti pasionati de calatorie.

Noi abia asteptam sa te cunoastem! Inscrie-te pe formularul de mai sus si vei fi primul care afla de intalnirile pe care le vom avea!